perjantai 4. lokakuuta 2013

Ei toivoa.

Arvot olivat laskeet viielä viime tiistain verikokeissa. Ultrassa löytyi tänään klinikkakäynnillä yhä se yksi folli, joka ei ollut kasvanut yhtään. Huoh. Lääkäri ja myös minä olimme ihmeissämme tästä. Mutta koska ne verikokeen arvot eivät olleet nousseet päätti hän laittaa pisteen tälle hoidolle.

Ikävältä tuntui, mutta täältä sitä noustaan.

Ehkä parempi näin, kuin taas pettymys sitten piinailun ja testin jälkeen.

Tällaiset uutiset vain tulevat vähän odottamatta, mutta niinhän kaikki elämässä tärkeä tapahtuu ainakin melkein.

Nyt surettaa, kovasti. Mutta antaa surettaa ja sitten taas välikierron jälkeen uutta yritystä kehiin.

Välikierto, joka sekin käynnistetään primoluteilla, on sekin erilainen. Siinä tehdään munanjohdinten aukiolotutkimus. Lääkäri kysyi siitä jollain tapaamisellamme. Yleensä sellainen on tehty jo kokeiden yhteydessä, mutta ei tapauksessani. Nyt tehdään ja suljetaan sillä pois ainakin se. Ihmettelevät varrmaan samaa kuin minäkin; miksi raskautuminen ei ota onnistuakseen.

Siis hei hei kevätvauva. En edes kuvittele vielä seuraavan vauvanteon päivämäärää saati milloin se syntyisi. Elän ensin tämän lokakuun ja katsotaan sitten mitä tuleman pitää.

Näin. 

2 kommenttia:

  1. Olen kovin pahoillani, Anna. Varmasti tuntuu pahalta ja surettaa. Vaikka välillä on vaikea pystyä katsomaan eteenpäin optimistisin sydämin, toivottavasti se sieltä kuitenkin löytyy ja jonain päivänä kaikki tämä suru on kaukana takanapäin. Voimia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän minäkin haluan luottaa ja uskoa. Kaikkea, ei mitään ole vielä menetetty. Täältä noustaan ja taistellaan! Kiitos ihanista sanoistasi ja onnea sinulle tulevaan tuntemattomaan.

      Poista