maanantai 9. kesäkuuta 2014

Hiljaisuus

Täällä on ollut hiljaista. En ole kokenut tätä oikeaksi kanavaksi vaan olen tehnyt muuta, no kirjoitellut esimerkiksi työhakemuksia. Lukenut kyllä toisten blogeja.

Ensin toukokuun alussa perhettämme vaivasi raju flunssa. Siitä toivuttuani olen panostanut liikuntaan. On ihanaa huomata taas edistyminen ihan todella ja oman itsen löytäminen.

Työasiat selvisi kuin itsestään parhain päin ja viime viikolla jäin hyvillä mielin lomille ja palaan elokuussa töitten ääreen. Nyt voi vain lomailla ja pitää hauskaa tyttären kanssa.

En tiedä kuinka useaan tänne kesällä tulee kirjoitettua, mutta hällä väliä. Nyt tuntemukseni vaihtelee hetkestä toiseen, mutta ei se toisen lapsen saaminen ole mihinkään päästäni hävinnyt, liventynyt hiukan ja paljon uusia näkökantoja olen ajatellut.

Kuulumisiani ehkä, en todella tiedä nyt mitä ja milloin tulee kirjoitettua. Voinko avautua ja onko tämä oikea paikka sitten sille. En tiedä. Katsotaan.

Kesä tulee ja se kuluu niin nopeaan, haluasn nauttia tyttäreni seurasta ja elää vain tässä ja nyt! Viime viikonloppuna oli tyttäreni kolmevuotissynttärit, se hätkähdytti. Iso tyttö on meillä jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti