keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Jihuu...

Soittelin tänään klinikalle. Siellä oli ihmeen hyvä palvelu ja sain samaan syssyyn kaiken. Ilmeisesti ei ollut tuhatta soittajaa siinä odottamassa ja oli mahdollista keskittyä. Tykkään kovasti. Ei tarvitse puolta päivää kärvistellä pyhelimen vieressä ja pyörittää lapselle videoita ja ei mennä ulos -lausetta.

Tänään onnistui. Siis saan aloittaa samoilla annoksilla kuin viimeksi pistelyn ja ultran sain ensi viikon loppuun. Olen iloinen. Taas mennään utteen yritykseen. Jokohan nyt olisi todellakin se meidän vuoromme.

Eilen illalla pohdin niin tavalliseen tapaani kaikenlaista pienessä päässäni. Tulin miettineeksi myös rukouksen aspektia. Koko ajan minusta Jumala kuulee kaikki aivan pienimmätkin ajatukset ja pyynnöt. Minä ajattelen näin. Mutta sitä toteuttaako Jumala ne ja että hän kuulisi paremmin, siksi on rukous. Itselläni rukous ei käsitä useinkaan hienoja sanoja ja korulauseita, se on puhetta Jumalalle. Mutta joka tapauksessa olen varma että Jumala kuulee pyyntöni ja toteuttaa asiat katsomallaan tavalla.

Varasimme myös hotellin Tallinnasta ennen kuin pikkuisemme lähtee päiväkotiin. Hieno matka tulossa, siltä tuntuu. Vaikka sinne nyt täytyykin ottaa nuo piikit ja litkut mukaan, mutta ei sekään haittaa. Ihanaa kun miehellä alkaa loma. Odotan!

Tässä odotan kun pikkainen nukahtaa, se tapahtuu kohta puoleen. Siis iltapalalle ja sitä ennen pesulle me isommatkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti