tiistai 23. heinäkuuta 2013

On se kyllä kumma...

Kyllä nuo pikkuisen päiväunet on äidillekin sellaista levähtämisen ja akkujen latauksen aikaa. Tänään veitikka näet päätti ettei nukuta. Ja juuri tänään se olisi ollut mulle niin tarpeen. Tunnin valvoin vieressä ja ihmettelin miksi toinen ei nuku.

No, huomenna yritetään uudestaan. :) Ehkäpä paremmin tuloksin.

Multa hävisi päivänokosten paikka ja vielä kun tänään menin työhaastatteluun ja olisi pitänyt meikata ja laittaa kassi ja muut tavarat valmiiksi. Ratkaisuna oli videot ja pienen mukaanottaminen touhuiluun. Esimerkiksi hän hienosti läträsi vedellä siinä samalla kun meikkasin. Kyllä äiti keinot löytää.

Juu. Että tällaista tänään. Tuntemuksia tuolla mahan suunnalla ei ole minkäänlaisia ollut tänään. Aiemmin tässä kierrossa joku ilta sattui pistoskohtaan kauheasti ja se ei ollut yhtään kiva. Lisänä nyt kahtena iltana on nestettä siis lääkettä vuotanut siitä pistoskohdasta takaisin. Tämä oli yleistä ensimmäisen kohdalla mutta tällä toisella kierroksella en ole ennen moista havainnut. Pistäminen itse sattuu aina vaan. Eikös siihen koskaan totu. Mutta toisaalta mitä sitä ei tekisi toisen lapsen edestä.

Nyt taas suihkuun ja pistoksille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti