keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Sateenkaari

Eilen olin tulossa kotiin vaidattamasta auton renkaita niin näin sen. Kaunis. Ihana. Sateenkaari aivan oikeaan aikaan ja paikkaan. Meinasi itku tulla. Ajoin auton tallin ovelle ja meinasin ottaa ilmiöstä kuvan. Sateenkaari oli kadonnut yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin. Siinä tätä sateenkaarihetkeä ennen ajoin sateeseen mutta sateen läpi paistoi aurinko. Kaunista ja avarruttavaa.

Tälläiset hetket pitää säilöä syvälle sisälle. Niistä voi irrota paljon. Mietin heti että tässä on nyt isot asiat mukana pelissä ja kiitin Jumalaa. Ihanaa.

Eilen aamulla soitin klinikalle. Siellä kuunneltiin juttuni ja onniteltiin. Kysyttiin oireita ja kun kerroin niin sanottiin että raskaudelta kuullostaa. Vuodoista ei tarvitse tällaisina olla huolissaan, kunhan eivät suureni tai tule kipeiksi. Ultran sain heiltä. Sitä odotellessa on hyvä vaipua rauhoittavan pääsiäisen viettoon huomisen työpäivän jälkeen. 

Eikä tänään ole tullut vuotoa. Tai no, valkovuotoa, mutta sitä en laske. Jes!

Oireet vaihtelee koko ajan. Aina kun niitä miettii, että mihin katosivat niin sitten taas joku alkaa häiritä enemmän. Tässä kohta jo mielikin alkaa tulla mukaan, olenko ihan oikeasti raskaana, häh??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti