maanantai 13. elokuuta 2012

Vähän historiaani

Olen kauan jo miettinyt, perustaisinko blogin johon voisin kirjoitella mitä mieleeni juolahtaa. No, nyt se on tehty ja ei ainakaan vielä kaduta. Mutta vähän menneisyydestä eli pääasiassa asiaa lapsettomuushoidoista ja niistä syntyneestä tyttärestämme.

Ensimmäiseksi lähdimme mieheni kanssa hoitoihin, koska tiesimme etten voisi ikinä ilman lääkärien apua saada lasta. Se oli joskus vuonna 2008, kun mainitsin asiasta ensin lääkärilleni ja sitten gynekologille. Hän kirjoitti lähetteen julkiselle puolelle ja niin saimme ajan 2009 syksylle. Siitä sitten meni aikaa kokeissa ja muissa se puoli vuotta ja niin alkutalvesta 2010 aloitimme hoidot oikeasti ovulaatioinduktion eli hormonipistelyjen muodossa. Talven ja kevään mittaan saimme kaksi kiertoa tehtyä, joissa molemmissa kierto oli yli 28 päivää. Toisen kierron päätteeksi tehtiin inssi, mutta ei mitään.

Kesän lepäsimme hoidoista ja elokuussa 2010 alkoi taas uusi kierto terolutien avulla. Tästä kierrosta tulin raskaaksi ja pieni tyttelimme syntyi kesäkuussa 2011. Vuosi on ollut aivan ihmeellinen ja täynnä onnistumisen iloa ja uuden opettelua kaikessa mielessä. Kaikki on hyvin ja tyttö kasvaa ja kehittyy oletettua vauhtia ja jo pienen jalat viuhtovat niin ettei perässä pysy. Sanoja ei vielä tule juurikaan, mutta ajan kanssa nekin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti