tiistai 14. elokuuta 2012

Taas ehdin kirjoittamaan...

katsotaan, että kuinka kauan. Lapsi nukkuu tänään ihmeellisesti vaan yksiä päikkäreitä. :)

Olen taas tai tuossa keväällä alkanut kuntoilemaan kuntosalilla ja tekemään kotona jumppaa. Lisäksi kiinnitän huomiota syömisiini. En liikaa, mutta jonkun verran. Raskaudesta kun jäi vyötäisilleni noin 10 kilon liikapaino ja takana oli vielä muutama ekstrakilo. Niitä en saanut ensimmäisenä puolena vuotena, minkä vauva oli olemassa, pudotettua ja sitten alkoi taas kiivas keskustelu itseni kanssa että pitäisikö. Menin salille ja kaivoin jumppaohjelmat esiin ja ei kaduta. Jaksan paremmin ja on parempi olo ja kilojakin on karissut.

Olen koko elämäni ollut suurehko. En liian, mutta vähän. Olen harrastanut kaikenlaista ja vesijuoksu kuului kuutena vuotena harrastuksieni pariin. Pitäisi sekin aloittaa taas, mutta tuo sali tulee ensin nyt. Muutama vuosi sitten aloin tehdä asialle jotain ja liityin Keventäjiin. Siellä sain tietoa ja voimaa tehdä oikeanlaiset päätokset ja laihduin. Mutta pikkuhiljaa, raskaus viimeisenä, olen saanut kilot takaisin. Nyt ne taas lähtee ja hitaasti hyvä tulee.

On uskomattoman hyvä olo nyt noitten kadonneitten kilojen myötä ja usko toiseen raskauteen on palannut, kun viime raskauen aloituspaino häämöttää. Em tiedä paljonko oikeasti paino vaikuttaa raskaaksi tulemissen. Mielestäni sekin on yksilökohtaista eikä mitään oikeaa painoa voi sanoa. Tunnen oloni hyväksi nyt painoni kanssa ja niinpä mikään hurmiolaihuttaja en ole. Siis saa syödä kaikenlaista, mutta kohtuudella.

Nyt lapsukainen nukkuu ja menen minäkin hiukan lepäilemään tai lukemaan kirjaa, kun toinen nukkuu. Äidin omaa aikaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti