sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Hemmottelua

Eilen kävin sisareni kanssa hemmottelemassa itseämme. Ensin oltiin kauneushoidoissa ja sitten syömässä. Ai että teki hyvää ja sai jutella niitä näitä kaikesta. Oli aivan ihanaa maata kosmetologin käsittelyssä siinä pöydällä ja antaa hänen tehdä itselle hyvää. Tuli ihan olo, että tätä pitää nyt tehä useamminkin. Siskonikin sitä ehdotti. Meillä molemmilla kun oli viimeisestä käynnistä vierähtänyt jo kaksi vuotta. Mutta mikä parasta sain olla siskoni kanssa ja puhella. Yleensä kun nähdään menee siskoni vain leikkimään pienen tyttömme kanssa ja muu unohtuu. Mutta hyvähän sekin on. :) Ja me nyt näemme melkeinpä viikoittain.

Sain jutella myös hoidoista ja kaikesta niihin liittyvästä. Siskoni vain kommentoi, että aattele nyt, että mahdollisesti yhdeksän kuukauen päästä sulla on vauva, hurjaa. Ihanaa ja niin odotettua, sanoin minä!

Tänään on odotusaika raskauden testaukseen puolivälissä. Jee. Nämä päivät ovat kyllä piinapäiviä, vaikken olisi sitä aiemmin allekirjoittanutkaan. Sallin itselleni testauksen ensi viikonloppuna. Oikea testaus olisi vasta sitä seuraavana perjantaina, mutta jospa se näkyisi jo tuolloin. Vaikkakin en tiedä vaikuttavatko nuo lutinus-lääkkeet mitenkään. No, katsotaan sitten ja testaillaan lisää sitten myöhemmin! :)

Raskausoireita oli viime viikolla pienet jomotukset tuolla munasarjojen kohdalla, jotka ovat nyt lähes poistuneet. Jatkuva nälkä, lisääntyvä väsymys ja yölliset pissareissut. Eli jotain on tullut, mutta voivat myös olla vain jotain muuta. Mene ja tiedä. Mutta sehän nähdään sitten kun aika kuluu vielä vähän eteenpäin. Peukut ja varpaat pystyyn ja kaikki muutkin apukeinot on otettu käyttöön. Oi, kunpa siellä olisi toinen matkassa mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti