maanantai 12. marraskuuta 2012

Pistelyiden keskeltä

Nyt on jo pistelty jonkin aikaa. Se menee jo rutiinilla ja kun Menopur oli vielä parantanut käytettävyyttään sillä ettei ruiskujen ja muien kanssa tarvitse niin kauheasti tehdä töitä. Todella helppoa edelliseen kertaan verrattuna. Jes! Viime viikolla oli aika, jossa vain sanottiin jotain tapahtuneen mutta ei mitään ihmeitä eli monta rakkulaa kasvamassa samaan aikaan ja ei johtotähteä ollut. Jatkettiin samalla määrällä ainetta iltaisin viikonlopun yli.

Tänään oli uusi käynti ja hyviä uutisia oli tiedossa. Ihanaa. Eli johtotähti oli kasvanut tuosta noin vain ja jo perjantaina on inssi ja sitten katsellaan ja jännitetään, jos kaikki menee hyvin. Olen nyt todella onnellinen jo tästä. Ja rukoukset lähtikin heti eteenpäin. Jos tulee takapakkia niin sekin hallittavissa vielä, mutta minulla on koko ajan ollut hirveän hyvä tunne tästä koko hommasta. :)

Toinen siis eka lapsi ja hänen hoitonsa lääkärissäkäyntien aikana on sujunut vallan mainiosti eikä vieraaseen hoitajaan ole tarvinnut turvautua. Ihanaa sekin ja helpottavaa. Ensimmäisiin hoitokertoihin verrattuna tämä kierto tulee olemaan hiukan lyhyempi ja ei tarvinnut tuota menopurin annosta nostaa vaan mentiin läpi sillä alimmalla. Ilmeisesti ekasta raskaudesta jotain hyötyä. Mutta torstaina siis ovitrelle-irrotuspiikki ihoon ja sitten vain odottelemaan perjantaita. Ihana ajatus, että tulevasta lapsestamme voi olla jo puolikas aloittanut matkansa.

Oireita ei ole juurikaan ollut. Mahakipua jonkun verran vaihtelevasti ja sitten joskus iltaisin on suuhun tullut outo maku pistoksen jälkeen. Muttei siis mitään isoa ja hälyttävää mielestäni. Nyt vain peukut pystyyn ja odottamaan tulevaa, mutta samalla lapsen kanssa eloa tässä ja nyt. Se myös auttaa minua paljon paremmin jaksamaan aina elämään hetken kerrallaan.

Toivottavasti tästä nyt tulee jotain!!

2 kommenttia:

  1. Hei! Löysin blogisi Silmun blogin kautta. Lueskelin blogisi läpi, kun huomasin, että aika samassa tilanteessa menemme. Reilu vuoden ikäinen lapsi on minullakin ja nyt on alkanut hoidot uudestaan, jotta saataisiin hänelle sisarus. Kovasti tsemppiä tähän hoitokiertoon teille ja plussatuulia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sanoistasi ja tsempeistä! Toivottavasti jo tärppää, mutta sen näkee jonkun ajan kuluttua. Menen lukemaan blogiasi, hauska huomata, että muitakin toisen lapsen yrittäjiä löytyy. :)

      Poista