lauantai 6. huhtikuuta 2013

Niitä näitä

Tällä menneellä viikolla on ollut vaikka mitä tapahtumaa ja menoa ja meininkiä. Se on hyvä se. Ja jos ei muuta niin tyttömme kanssa pihalla olen ollut kun aurinko on paistanut ja pieni tykkää kauheasti uitella vesilätäköitä ja uida melkein itsekin niissä.

Olen löytänyt uudestaan innon käydä salilla ja nautin siitä. Se on ihanaa kun hiki virtaa ja saa hetken aivan itselle. Toinen löytö on zumban vatsa cd, hyvin tehokasta ja saa hien pintaan taas aivan huomaamatta. Myös pitkät lenkit perheen kanssa on aloitettu kun nyt tietkään eivät ole liukkaat. Kohta taasen pääsee kesälenkeille metsään hiekkateille. Ihanaa!

Keskiviikkona oli klinikkakäynti. Samoilla Menpur-annoksilla mennään. Ultassa ei näkynyt vielä isoja eikä pieniäkään johtavia munarakkuloita, mutta kohdun seinämä oli kasvanut. Labrat otettiin vasta käynnin jälkeen, koska sitä ennen olin kyllä odotellut vuoroani 45 minuuttia mutta ei ehtinyt vuoronumero minuun. Sanoivat että soittavat jos labroissa jotain hullusti, ei ollut kun soittoa ei tullut.

Kyselin myös jatkosta tämän hoidon jälkeen. Sanoivat, että aina hoidon jälkeen he pysähtyvät, katsovat mennyttä ja pohtivat. Mutta lääkäritäti sanoi, että jos en tule raskaaksi ja hoito menee nyt samalla lailla kuin edelliset niin vielä pysytään OI-hoidoissa. Tämä on hyvä asia minunkin mielestäni. Mutta katsotaan tämä hoito nyt ensin.

Oireista. Ei niin mitään. Välillä ihan harvoin joitain tuntemuksia alavatsassa ja sitten on mielialanvaihtelut ja finnit. Ihan erilaisia oireita mitä viime kierroissa. Kummaa. Mutta en valita, sillä nämä "oireet" ovat paljon kivempia ja helpommin hallittavissa kuin kivut ja kolotukset päässä ja mahassa.

Näin. Näillä mennään ja kesä tulee vauhdilla, tänään jo oli kevättakki päällä, kun otettiin omaa aikaa mieheni kanssa kaupungilla leffan merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti