maanantai 15. huhtikuuta 2013

Pelille piste

Tänään kinikalla ultrassa todettiin että huh huh. Munarakkuoita oli yhtäkkiä kypsynyt liikaa. Eli siellä oli kolme suurta rakkulaa. Jos olisi ollut vain kaksi niin hoitoa olisi jatkettu ehkä, mutta kolme oli liikaa. Joo. Yksi olisi ollut hyvä.

Peli sai aikaisen pisteen.

Totutellaan taasen tähän.

Nyt alussa ja menkkoja odotellaan. Huoh.

On tämä. Ja kesätauko ja kaikki. Lääkäri tuumasi että voithan kesälläkin yrittää, mutta aikoja vain vähemmän kuin muulloin. Eivät siis olekkaan kokonaan kiinni. Kumma, mutta kannaltani parempi näin.

Tässä kierrossa siis nyt on kondomi käytössä loppuajan, koska eivät halua kaksoisraskautta minulle näin puoliluomusti. Tylsää, että kun mahdollisuus raskautua niin ei saakkaan. Eihän kaikki munasout välttämättä hedelmöity. Niinhän ei käynyt viimekään kerralla. Mutta lääkärit eivät ota riskejä etenkään minun kohdallani. Huoh. Inhoittavaa olla erilainen.

Kun menkat alkavat niin odotan kierron 15. päivään ja sitten 10 päivää primoluteja ja menkat akavat taas, håppas så.

Nyt vain itku meinaa tulla silmään. Annan tulla, kun pieni nukkuu. Tai ainakin sisäisesti itken ja silmäkulmassa on kyynel, molemmissa. Kokoan itseni taas joskus tänään.

Hei hei taas vauvahaaveet, olette hieman kauempana ja useamman pistelyn päässä.   

2 kommenttia:

  1. Voi kuulostaa ikävältä :/ Toivotaan että se plussa ei kuitenkaan kovin kaukana ole :)

    *mun blogini http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset sanoistasi. Katson blogisi kun joskus ehdin kunnolla. :) Toivon sitä plussaa kauheasti. Mutta ehkä taaskaan ei ollut meidän vuoromme. Mutta milloin sitten olisi? Seuraavanako jo? Vierestä saa seurata kun aina toisaalta kuuluu raskausuutisia ja onni suotakoon heille, mutta milloin on meidän vuoro saada toinen niin haluttu kulta.

      Poista