perjantai 20. joulukuuta 2013

kaikki kulkee omalla painollaan

Hyvä olo. Loma alkoi ja olen pikkuisen kanssa yli kaksi viikkoa ilman töitä ja sitä tavallista arkea. Arkikin on ihanaa ja pysäyttävää, mutta loma silloin tällöin on tarpeen. Varsinkin kun saamme olla niin perheen kesken kuin sukulaisissa. Ihanaa kun joulu tulla jollotta!

Ihana katsoa miten lapsi nauttii kaikesta niin sanomattomasti. Itse olen aina ollut jouluihminen. Kaikkein parasta jouluna on yhdessäolo ja kiireettömyys. Se tunne että on onnellinen. Pikkuinen odottaa lahjoja yli kaiken, joten pukki ja tontut on kova sana. Ihanaa!

Menneinä viikkoina olemme availleet joka aamu kalentereita ja onpa hänellä jopa kaksi samaa kalenteria. Se ei haittaa vaan aina on yhtä ilahduttavaa nähdä että sieltä tulee samanlaiset. Ollaan katsottu myös tv:n joulukalenteria, tehty kortteja, leivottu pipareita ja paljon muuta. Joulu on mukavaa aikaa.

Tällä viikolla kai keskiviikkona tuli itku, kun olin pientä vienyt päiväkotiin. Hänet vein aikaisin, koska piti olla kirkkoretki, mutta resurssipulan vuoksi sitä ei tehty. Tajusin syyn. Pahastuin siitä, koska nytei ole kirkkoa, mutta ehkä ensi vuonna ja voi olla että aikaisemmin sitten joskus. Itse menen joulumessuun avustamaan, mutta pikkainen on sinne vielä liian pieni. Matkalla kotiin swilmäni kostuivat ja itku vain tuli. Itkin kotona pitkään ja hartaasti, teki hyvää. Kaikesta, mutta varmaan eniten menetettyä tilaisuutta taas tulla raskaaksi.

Se siitä, nyt eteenpäin ja katse vain tulevaisuuteen. Toivottavasti seuraava oi tuo mukanaan jotain ihanaa.

Tänään töissä lapset olivat ihania. Oli hyvä olla. Kaikilla jo joulumieli päällä. Niin täälläkin. Joulu se tulla jollottaa! :) Jaaurinkokin pilkisti tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti