lauantai 1. helmikuuta 2014

Kummallsta

Olen ymmälläni. Minulla alkoi pieni tiputteluvuoto torstaina ja se loppui eilen. Vuoto oli niukkaa ja ei tullut kuin vähän alushousuihin ja muuten pysyi pyyhkimisen yhteydessä olevana. Vuoto oli aivan kirkasta ja eilen illalla loppuessaan sitten ruskeampaa. Huh ja puh. Nyt on tämän päivän ollut poissa.

Soittelin eilen klinikalle, että mitä tehdä tilanteessa. Käskivät seurailla ja aloittamaan lutinukset niin kuin oli sanottu. Kuulemma keltarauhashormonit eivät alkaneita kuukautisia lopeta. Sanoivat myös että inssin läheisyydestä johtuen voisi olla ovulaatiovuotoa. Kumma. Epäilen tätä koska ovulaationi oli kuulemma jo ollut silloin kun tiistaina simpat perään laitettiin.

Kysyivät myös onko menkkatuntemuksia tai kipeää alapäästä. Ei mitään. Aivan mysteeri.

Toinen vaihtoehto tuli mieleeni, kiinnittymisvuoto. No, siitäkäänei tiedä. Onko ovulaatiosta kulunut tarpeeksi aikaa että tällainen voisi käydä.

Kummallista kuitenkin on. Ensimmäisestäkin lapsesta muistan että oli vuotoja, mutta vasta myöhemmin. No, nyt piinaillaan.

Ja onneksi vuoto lakkasi, sillä eiväthän kuukautiset voi alkaa niin pian ovulaation ja inssin jälkeen. En ole ainakaan tästä tietoinen.

Ehkäpä kaikista parhaassa tilanteessa siellä on joku mukana. Aika hatara on usko tähän, mutta onhan sekin joku mahdollisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti