torstai 14. maaliskuuta 2013

Juups.

Hassua.Tänään taas lääkärin luona. Ultrassa näkyi kohtu ja hyvä limakalvo ja myös monia monia pieniä munarakkuloit. Lääkäri sanoi, että tätä hän olikin odottanut. Tyypillistä kuulemma monirakkulaisille munasarjoille (PCOS) tuollainen, että kohtu kyllä elää mutta vuotoa ei tule.

Joten sinne hän huuhtoi vessanpöntöstä alas kaikki elättelemäni haaveet. Tosin olin jo aamulla saanut selkeän negan taasen yestistä. Että sillain. Oireita on vieläkin aivan hirveästi ja haluaisin vaan että kohta ne menkat alkaisi. Odotellaan, kun ei muuta voi. Eletään tätä elämää muilta osin täysillä. Niin olen kyllä tehnytkin, minkä nyt aina sairaana olo veroittanut. Mutta tämä asia näkyy vaan täällä niin selkeästi, että se olisi ainoa asia elämässäni, vaikka ei oo. Rakkaat on sitä, ja niistä saan voimaa jatkaa.

Jatkoja. Sain nyt Primolut-lääkityksen Terolutin sijasta. Lääkäri sanoi sen olevan hiukan isompi annos mutta muuten sama. Sen aloitin tänään. Sitä syödään tabletti päivässä kymmenen päivää. Sitten odotellaan menkkoja, ja jos alkaa kuurin aikana niin lopetan kuurin ja soittoa vain sitten klinikalle. No, jotain selvyyttä siis sain ja katkaistiin hulluilta kuvitelmilta siivet niin suuntaan kuin toiseenkin. Lääkäri kyllä sanoi, että jos ei tälläkkän lääkkeellä ala niin antavat sitten vielä jotain toista hormonilääkettä lisäksi. Ilmeisesti ne menkat saadaan sieltä tapauksessani jollain tavalla ulos.

Nyt on taas mulla silätulehdus. Edellinen lähti ja käytin tippoja sen kaksi päivää yli. Tänään taasen. Pitää laittaa lääkettä ja katsoa huomenna soittaakko terveyskeskukseen. Inhoittavaa kun samalla tulee kurkku kipeäksi ja säteily korviin. Plussana vielä se, että tyttö ei nukkunut päiväunia silloin kun olisi pitänyt. Sekäs tekee minun olon väsyneeksi. Huoh. Taidan tästä hipsiä jo suihkuun, kun pienimmäinen nukkuu jo ja mieskin kotiin tulossa. Kohokohta oli taas kuulla tytön naurua ja riemunkiljahduksia, kun kysyin miten talitintti laulaa. Tyttö vastasi hennosti titityy. :) Elämän pieniä sulostuttajia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti