sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Minkäs teit...

Nyt ottaa kyllä päähän. Tähän asti hienosti mulla toiminut Terolut teki tenän. Siis ei menkkoja vieläkään,ei mitään punaista ikinä, edes vähääkään vessapaprussa. Terolutien lopettamisesta on nyt viikko. Hmm. Kummaa. Ei auta muuta kuin odotella.

Kuvittelin itsekseni, että jo tässä vaiheessa oltaisiin hoidoissa hyvässä vauhdissa. Mutta minkäs teet.

Tavallisesti mulla siis alkanut menkat kaksi kolme päivää kuurin jälkeen. Terolut-kuuri kestää sen kymmenen päivää mulla. Kumma juttu.

Samalla hurjaakin hurjemmat kuvitelmat valtaavat pääni. Suuntaan ja toiseen. En mahda niille mitään. Voi ei, sanon minä. Oireitakin on, mutta ne taas voivat olla ja olla olematta.

Nyt on siis kiertopäivä 24 ja jos ei menkat oo perjantaina osoittanut alkamistaan niin soitan kyllä klinikalle. Ensin teen sen raskaustestin, joka kaikella todennäköisyydellä on miinusta, koska en ole tietääkseni ikinä ovuloinut. Tai näin lääkärit sanovat. Itse en siis ole edes tikutellut tai havainnut muuten.

Jotenkin sekava olo ollut ainakin tän loppuviikon. Tosin ihanaa kun aurinko on paistanut ja päivät huomattavasti pidentyneet. Tuon vesselin kanssa ollaan ulkoiltu enemmän ja tehty kaikkea kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti