keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Huh ja puh.

Minkä voikaan yksi Menopur aiheuttaa. Meillä on ollut käytössä tuo iso pakkaus 1200 IUI. Lääkärissä totesimme srn riittävän juuri keskiviikkoiltaan asti. No, olimme mieheni kanssa jo huomanneet että pullosta vuotaa lääkettä aina vielä neulan vetämisen jälkeen. Mikään edellinen pullo ei ole käyttäytynyt näin.

Eilen illalla onneksi pistäessäni päähäni sattui, että kokeilenpa onko lääkettä riittävä määrä vielä huomiseen. Ei ollut ja kun vielä lisää lääkkeen mittauksessa ulos tulleen lääkkeen määrän ei lääke riitä millään. Menin nukkumaan sekavin ajatuksin. Huoh taas.

Tänään aamusella ajattelin uudemman kerran asiaa. Kaksi kertaa soitin apteekkiin ja kerran kävin myös. Nyt on sitten uusi Menopur 1200 hankittuna ja siitä pistellään illalla. Onneksi minulla sattui olemaan reseptillä vielä tuoiso määrä. Muita vaihtoehtoja olisi ollut klinikalle soittaminen ja pienemmän annoksen pyytäminen tai sitten vain pikku annoksen maksu tai jotain muuta. Tähän päädyin kaiken jälkeen.

Matka apteekkiin ja kaikki muu sujui hyvin ja joutuisasti. Siinä kärrytellessä katselimme tyttären kanssa autoja ja kesäistä maisemaa kukkineen kaikkineen ja ostimme jopa jäätelöt. Siitä kiitos. Mutta mitäköhän vielä matkalleni sattuu.

Katsoo sitten mitä huomenissa löytyy ultrassa ja jatkuuko Menopurin pistely. Nyt tyttöä nukuttamaan päiväunille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti