tiistai 21. toukokuuta 2013

Uusi yritys

Menkat alkoi ajoissa viikonloppuna. En edes ollut vielä ehtinyt miettiä, etteivätkö ne tulisi. Ihanaa.

Huolta ei nyt olekkaan teettänyt toinen lapsi vaan se ensimmäinen. Hän on perjantaista saakka ollut kipeä. Ensin neljä päivää kuumetta ja sitten flunssa ja jo ekana päivänä lääkärin havaitsema alkava korvatulehdus johon sunnuntaina haimme lääkäristä lääkkeet. Pientä on siis tullut hoidettua ja siinä sivussa riideltyä ja sovittua miehen kanssa useamman kerran. Jotain vaikutusta myös menkkojen alkamisella, luulenpa.

Maanantaina alkoi lapsi olemaan jo kunnossa jotenkin, vaikka vielä selvästi toipilas. Siinä sitten soittelin klinikalle ja jännitin että saanko aikaa vai jäänkös rannalle ruikuttamaan. Soitin monen monta kertaa ja aina vaan oli varattu. Hmm. Aiemmin ollut jonotushomma. Kumma. En ehtinyt pelätä, koska oli tuo toinen potilas vielä hoidettavana. Annoin tietoni ja sanoin kuukautisteni alkamispäivän ja että ilmoittautuisin ovulaationinduktioon. Jäin odottamaan soittoa.

Soitto tuli ja kaikki hyvin. Saan aloittaa hoidon ja etenemme sillä tavalla kuin viimeksi sovittiin. Ihanaa.

Nyt kaikkien apteekkikommervenkkien jälkeen lääkkeet ovat kaapissa ja huomenna aloitan pistelun Menopurilla ja Gonal-F:llä. Todella hyvä ja jotenkin luottavaisin mielin olen menossa tähän kiertoon. Katsotaan nyt matkan varrella mitä tästä tulee. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti