tiistai 28. toukokuuta 2013

Välitietoa

Lääkärissä ultrattiin ja munasrjoissa on tuttu tilanne näin kymmenenneksi päiväksi. Eli paljon paljon pieniä rakkuloita. Iloista oli se, että joukossa oli kaksi suurempaa, mutta vielä alle 10 millistä rakkulaa kasvamassa. Siis sain uuden ajan loppuviikolle ja toivomme parasta, että vain nämä kaksi olisivat lähteneet kasvamaan. Jos ei näin ole niin taas kuulemma sanotaan peli poikki.onkin yli kaksi. Siis jos kasvamassa  Huoh. Mutta uskon tuota ensimmäistä vaihtoehtoa. Näin oli ensimmäiselläkin lapsella muistikuvani mukaan nämä alkukierron tapahtumat. Ei muuta kuin paljon toivoa kehiin.

Siis Menopuria ja Gonal-F-lääkkeitä pistellään sama määrä kuin aiemmin. Jännää mitä tuleman pitää. Olisiko tämä se oikea kierto, se jonka tuloksena olisi raskaus ja vauva?

En ole tässä kierrossa jaksanut enkä viitsinyt laittaa ylös jokaista oiretta. Niitä kun tulee ja menee, jos tiukkaan syynään ja osa on hoidoista johtuvaa osa taas ei. Tässä kierrossa yritän ottaa lunkisti, niin paljon kuin voi. Ehkä se on parempi.

Pienemme on parantunut taudistaan ja taas vauhdissa. Ihana. Äsken pihalla noin viikon päästä kaksi vuotias kiipesi korkealle kiipeilytelineeseen ja tuli pois myös tippumatta ja ilman apua. Iso tyttö jo. Minun pieneni. Hänenkin takiaan jaksamme yrittää toista. Häneltä kun kysyy että olisiko oma sisarus kiva niin vastaus on aina positiivinen.

Nyt on positiiviset fiilingit ja ihanaa kun ulkona aurinko paistaa. Sinne taasen kun tyttö heräilee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti