maanantai 11. helmikuuta 2013

Jännää

Uuden hoidon tarkka aikataulu on epäselvä vielä toistaiseksi osaksi. Mutta mikä selvisi tänään oli se, että se on ovulaationinduktio ja se tehdään alkukeväästä. Tiedän siis jo paljon. Jännää.

Tämä nyt käsillä oleva kierto on välikierto. Jossain vaiheessa (huomenna hoitaja lähettää viestiä ajasta, joka on ehkä hyvinkin pian) aloitan terolutit ja sitten alkavat kuukautiset (toivottavasti) ja uusi kierto ja uusi yritys (ja isompi annos Menopuria). Tämä tuleva yritys on sitten viimeinen toistaiseksi tätä laatua. Siis jos onnistuu loppuun asti hoidoissa ja jään piinailemaan taas kerran. Toivottavasti jää meidän kokonaan viimeiseksi hoidoksi ja saamme oman toisen kultamme juuri tästä hoidosta. Sitä toivon suuresti.

Ihanaa, kun tietää taas vähän lisää aikatauluja ja tulevaa. Ihanaa, kun pääsemme jo nyt kohta yrittämään vielä kerran näin, tutusti ja turvallisesti. Tuntuu hyvältä. Juuri oikealta.

Tätä uutista sain odotella pitkästymiseen asti tänään, mutta kun soitto vihdoin tuli, olivat uutiset hyviä. Välillä siinä tietenkin pikkuisemme heräsi päiväuniltaan ja yskiskeli ja röhi kauheasti. Näistä seurauksena oli myös kolme pikkuisen oksennusta ympäri sohvaamme ja hänen vaatteille, jotka vaihdoin kahdesti ja laitoin sohvan päällisen pesuun. Sellainen odotuksen ja oksennuksen päivä siis täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti