maanantai 18. helmikuuta 2013

Kotimaan matkailua

Ihanaa. Olla kotona taas. Huomenna lähteä taas. Ei meitä paljon kotona tällä viikolla näy. Ihan hyvää vaihtelua tuolle pienimmälle ja kaikille. Sitten perjantaina on taas hyvä palailla kotiin ja arkeen viikonlopun merkeissä.

Viikonloppu vietettiin muorilassa koko kööri. Siellä oli eilen serkkupojan 2-vuotissynttärit ja juhlien saldo pikkaisen osalta: hymyä portaista, surua kattoon kopsahtaneesta poskesta, ihanuutta pianon pimputuksesta itse, oikein rehevää naurua äidin yritelmästä soittaa pianoa ja ihanuutta kaikista ihanista tarjottavista. Jouduimme lähtemään aikaisin kotiapäin, mutta luulen että kohta olisi tullut muutenkin väsy. Kotiin ehdimme eilen pimeästä ja loskasateesta juuri hiukan ennen tytön nukkuma-aikaa.

Sitä ennen perjantaina kävin osteopaatilla. Hyvä käynti. Edellisestä kerrasta oli aikaa varmaan kolme vuotta. Katseli muun muassa leikkuuarpeani vatsassa ja muutenkin pyysin ettäkeskittyisi hoitamaan sillä näkökulmalla, että vauva saisi tulla ja yksi tullut. Arvesta sanoi että oikein hyvä ja kiinnikkeitä ei ollut ollenkaan. Hyvä tietää. Muutenkin sanoi että minusta huokuu hyvä olo ja äitiys. Toivotti hyviä yrityksiä ja sanoi että uskoo kovin toisen lapsen tulemiseen näin lääkäriavusteisesti. Oli hyvä olo tuon jälkeen. Alunperin menin hoidattamaan tenniskyynärpäätäni joka taas oireillut. Edellisen kerran tuolloin kolme vuotta sitten. Hyvä käynti oli ja taas irtiotto tästä arjen tohinasta. Sanoinkin kiitoksia lepotuokiosta.

Nyt jo terolutit käynnissä. Eli tällä rintamalla taas noususuhdanne. Ehkä ensi kerralla tärppää. :)

Huomenna lähden pikkuisen kanssa loppuviikoksi vanhempieni mökille, vanhemmat tulee mukaan. Mies ja koira jäävät kaupunkiin, kun miehellä töitä. Kiva irtiotto sekin. Mökki ja sauna, niitä odotan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti