maanantai 28. tammikuuta 2013

Jälleen täällä.

Olin viikonlopun kouluttautumassa symposiumissa. Oli todella kivaa ja hyödyllistä ja vaihtelua tähän tavalliseen arkeen. Mukaani lähti alkava flunssanpoikanen, joka ei talttunut vaan olin koko ajan kurkkukipiä ja väsynyt. Tosin väsy saattoi myös johtua raskaudesta, jota siis en ole vielä päässyt testailemaan. Muita raskauteen liittyviä oloja olisi mahakivut tietyissä asennoissa nukkuessa ja ainainen nälkä. Sen lopullisen testin saan tehdä vasta kahden viikon päästä. Ai niin, illalla ja muulloinkin en enää pystynyt istumaan suorassa vaan piti rötköttää sillain tyhmästi kun muuten oisi maha ollut kipiä. Mitäköhän muut siitäkin ajatteli? No se on heidän asiansa.

Mutta kaiken ohessa syötiin ja rupateltiin ja oli kivaa. Enkä ehtinyt kotia kaipaamaan yhtään. Pari tekstaria ehdin lähettää ja sinnä kaikki. Lauantaiaamuna mieheni käsi mni sijoiltaan. Siinä sitten soittamaan ambulanssia ja hoitamaan aamua tavallisesta poikkeavalla tavalla, mutta onneksi käsi saatiin takaisin paikoilleen ja minä saatoin lähteä matkaan. Kaikkea epämukavaa sitä sattuu ja tapahtuu.

Tänään menen verikokeisiin, joista mittaavat tuota keltarauhashormonia. Ilmeisesti viimeksi se oli hyvä, mutta raskaus ei alkanut. Lutinus jatkuu yhä edelleen.

Niin haluaisimme nyt juuri tämän lapsen, kunpa olisit siellä ja kaikki hyvin. Testipäivää odotellessa. Eihän siihen olekkaan kuin 14 yötä enään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti