tiistai 15. tammikuuta 2013

loppu tälle erää häämöttää..

Kuten otsikkokin jo sanoo niin pistelyiden loppupäivä julistettiin tänään klinikkakäynnillä. Jee. Eli toisinsanoen ultrassa näkyi seuraavaa: munasarjoissani kasvaa nyt 12 mm oleva follikkeli, josta toivotaan sitä johtotähteä. Ja sen paikan se varmaan ottaakin. Toivotaan niin.

Eli nyt vielä loppuviikko Menopurin pistelyä ja sitten lauantaina irrotuspiikki nahkaan ja siinä olisi tämän hoidon pistelyt. Huimaa on ja olen iloinen. Maanantaina sitten on inseminaatio mutta lääkäri sanoi, että peitot saavat heilua kotona viikonlopun aikana, kun miehellä ei mitään ongelmaa. Tuntuu hyvältä kaikki tämä tieto.

Taas saan ainakin kahdeksi viikoksi Lutinukset pitämään kohdun limakalvoa yllä. Se tulee olemaan taas inhoittavaa pelata niiden kanssa, mutta toisaalta pieni hinta jos niillä saa toiselle paremmat oltavat kohtuun.

Tällä kertaa meille sattui todella kiva lääkäri. Hän on paljon puheliaampi kuin aikaisemmat ja jotenkin paljon vastaanottavaisempi. Ei sillä etteivätkö edelliset lääkärit olisi osanneet hommiaan, mutta tältä uskaltaa kysellä ja on jotenkin olo etten ole vain yksi potilas muiden joukossa. Siitä plussat.

Vieläkin jatkuvia oireita ovat jomotus munasrjojen kohdalla hetkittäin, aina välillä yllättävät pääkivut samoin kuin paha olo. Näistä lääkärille mainitsin ja sanoi että aika paljon erilaisia oireita. Minusta ihan hyvä, että on. Ne muistuttavat siitä, että siellä jotain tapahtuu. Eli minusta parempi kipu kuin ei kipua ollenkaan.

Siis näillä mennään. Olen tosi iloinen näistä tiedosta jo nyt! Ehkä tällä kertaa, kuka tietää?

1 kommentti:

  1. Lisäyksenä oireisiin on aina alaa valtaava väsymys. Jo kahtena päivänä olen ollut aivan poikki. En kyllä tiedä johtuuko se sitten unen puutteesta öisin vai noista hormoneista.

    VastaaPoista