lauantai 19. tammikuuta 2013

Pakkaspäivän mietiskelyä

Nyt kun jo eilen ja tänään on pakkanen paukkunut niin ollaan oltu sisällä oikein urakalla tuon pikkuisen kanssa. Edes koiramme ei käy ulkona kuin kääntymässä ja sitten suoraan sisälle. Tänään sentään on mies seurana ja toisen hauskuttajana.

Känkkäränkkää on siis eilen ollut aivan hirveästi, mutta se kuuluu tuohon ikään ja sisällä se aina tiivistyy. Nyt kun pikkuinen yltää jo kahvoihin niin ne ovat vain hidaste. Toisaalta kiinni olevat ovet ovat merkki myös ettei sinne mennä ja yleensä saan hakea toisen pois kiltisti joskus taas huudon saattelemana. Myös ulko-ovi aukeaa jos ei ole lukossa ja käytävään olisi koko ajan niin kivs mennä leikkimään. Mutta kun pitää päänsä ja etsii toiselle jotain toista tekemistä niin yleensä ilme parantuu.

Eilen ainakin hauskaa oli tiskaaminen ja leipominen. Nämä ovat olleet hauskoja jo jonkun aikaa. Tiskaamaan pikkuinen osoittaa halusvansa hakemalla muumiessunsa lavuaarin alakaapista. Sitten riisutaan paita ja puetaan essu ja haetaan tuoli tiskialtaan vierelle. Sitten siinä löträtään vedellä, saippualla ja omilla muoviastioilla. Se on hirveän kivaa ja tätäkin voisi tehdä useita kertoja päivässä. :)

Nuo kiukunpuuskat menevät ja tulevat pikkuisella pitkin päivää. Yleensä ruuan tai nukkumaan menon läheisyydessä niitä esiintyy enemmän. Mutta myös ja onneksi kaikki kuikunpuuskat unohtuvat kun toinen nauraa, istuu syliin ja halaa. Tai tekee jotain muuta yksinään jota on kiva seurata. Tällaiset pakkaspäivät ovat nekin omalta osaltaan kivoja, mutta voi kun tulisi vähän siedettävämmät säät niin pääsisi ulkoilemaan koko perhe. Ehkä jo huomenna menemme.

Itselläni kolotukset Menopurista ovat melkein kokonaan loppuneet. Tänään vuorossa Ovitrelle-irroituspiikki ja maanantaina inseminaatio. Jänniä päiviä tässä siis eletään ja kaikkeemme tehdään jotta raskaus tästä nyt alkaisi. Olisi ihanaa jos saisin sen plussan testiin, mutta ei elätellä vielä haavekuvia liiaksi.

Hyvää viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti