torstai 24. tammikuuta 2013

Mahassa tuntunutta

Eilen kun menin suihkuun illalla niin jo kävellessä ja sitten suihkussa alavatsassani tuntui jotain. Se oli kuin jollain terävällä olisi pistetty ja sitten ei mitään. Tätä toistui kolmesti. Kun menin nuk kumaan noin tunnin kuluttua sattui taas. Hyvin vähän aikaaa kestävää kipua oli nämä, mutta hyvin terävä ja paikallinen. Kummallinen. Outo, kun jälkeenpäin miettii.

Sängyssä jo eilen huomasin, että jotkut asennot jomottavat vatsaan aika lailla. Muun muassa lempiasemtoni kyljellään toinen jalka koukussa. Tämän asian olen huomannut kyllä jo edellisissä kierroissa. Ilmeisesti kohtu vaan niin jo täynnä tavaraa, että painaa kun jää litistyksiin minun ja sängyn väliin. Muutenkin nyt tässä kierrossa nyt irrotuspiikin jälkeen olen huomannut istuskelevani iltaa kohti enemmän kun alavatsa alkaa tuntua.

Paha olo tulee ja menee, enimmäkseen pysyy poissa. Väsymystä on jonkun verran. Pääkipu on vieläkin ainainen seuralainen. Pienenä se tuolla ilmoittaa olostaan. Mutta en valita. Olen hyvilläni kun jomotuksia on. Olisivatpa ne merkki jostain pienen pienestä ihmisen alusta mahassani! Kunpa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti