torstai 31. tammikuuta 2013

Piinapäivät

Yllätys yllätys. En ole laskenut piinapäiviä tässä kierrossa. En alkuun tiennyt mistä päivästä olisin aloittanut ja sitten se jäi. Sen sijaan olen puhelimeeni tallentanut, että kuinka monta yötä vielä on tuohon testipäivään. Se on toisaalta sama kiun piinapäivät, mutta jotenkin niin eri. Minusta kun nämä välipäivät kuuluu mukaan tähän pakettiin eikä niistä ole syytä valittaa.

On myös toisaalta kiva ajatella, että jos siellä joku olisi ja kuunnella kehoaan välillä oikein kunnolla. Tai sen minkä toisen pikkuisen hoitamiselta ehtii. Nämä ajatuksiani nyt tällä hetkellä, joku toinen päivä voi olla toisin. Toisaalta ihanaa kun koko ajan tuo testipäivä lähenee ja saa jonkinlaisen varmuuden, että mahassa joku asuu eikä vain tuntemuksia muuten vain. Niitäkin kun on ja kroppa voi olla niin sekaisin välillä.

Eli vielä 11 yötä nukuttavana ja sitten saa testailla. :) Meillä jo pienenä laskettiin kaikki tälläin öillä. Jotenkin helpompaa tehdä sillain nyt tänkin asian kanssa.

Eilen tuli pikkuhousiuhin vähän rusehtavaa vuotoa. Se tuli ja meni. Mutta taas pelästytti. En tiedä mistä tämä vuoto oli peräisin, mutta veikkaisin tietysti tuota kohtuani. Onneksi muutamat tipat jäivät muutamiksi eikä nyt enään ole ollut. Minulla siis viime raskaudessakin oli vuotoja ihan kunnolla siinä ennen ja erityisesti jälkeen tuon klinikalta soiton. Sillain en oo huolissaan jos vaan pysyy maltillisena eikä ala isosti vuotaa. Nyt jännitys ensi viikon viikonlopussa (vasta kylläkin) ja alkaako menkat silloin vai ei. Jännää aikaa siis eletään täällä.

Nyt pikkuisen kanssa tekemään jotain, ehkä ulos asti. Toinen vain kasvaa silmissä ja oppii uusia taitoja. Nykyisin saa olla varovainen mitä puhuu sillä tuntuu että toinen kuulee kaiken. Esimerkiksi eilen soitin miehelleni ja sanoin että menemme tuohon rappuun sitä odottamaan. Siinä vaiheessa jo lapsemma olikin jo avannut ulkooven ja oli rapussa. Omatoimisuutta siis riittää! Ulko-oven ketjukin pitää nykyisin laittaa päälle ettei toinen pääse itse vartioimatta ulos, kun on niin vikkelä. Ihana pakkaus kerta kaikkiaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti